(c) Can Stock Photo
full screen background image
Nimeni on Mikko Puukko ja asun Helsingissä. Elämäni aikana minulla on ollut 15 hamsteria, 10 pupua, 20 koikarppia, 3 kilpikonnaa, 4 kissaa, 2 kultakalaa ja ties monta miljoonakalaa.

Ulkoiluttaja.fi yrityksen idea on hautonut mielessäni vuosia kun huomasin, ettei Suomessa ollut vielä kunnollista koiran ulkoilutus-palvelua tai pieneläinten hoitopalvelua.

Ystävä, joka asuu parin korttelin päässä, on usein pyytänyt hoitamaan koiraansa kun hän on ollut estynyt. Hoitopyyntö tulee usein iltapäivällä tai viikonloppuna. Pienen ja söpön espanjalaisen kanssa aina leikkii mielellään.

Pari vuotta sitten kesällä olin Lontoossa hoitamassa siskoni 9-kuukautista bokseria kun omistajat olivat 3 viikon häämatkalla. Pentua ei voinut jättää yksin kotiin 4 tuntia kauemmaksi aikaa. Yhtenä päivänä halusin käydä etelä-Englannin rannikolla, mutten voinut ottaa koira mukaan tai jättää yksin kotiin. Niinpä edellisenä iltana otin yhteyttä paikalliseen ulkoiluttaja-palveluun ja kas aamulla kello 7 siellä ulkoiluttaja jo seisoi ulko-oven takana ja otti hoidokkini hoidettavakseen päiväksi. Oloni oli helpottunut ja tiesin, että bokseri oli hyvissä käsissä. Pystyin hyvin mielin matkustamaan rannikolle.

Silloin havaitsin, miksi ulkoiluttaja-palvelu on tarpeellinen.

2013 © ULKOILUTTAJA | ULKOILUTTAJA, Mannerheimintie 136 A 15, 00270 Helsinki | asiakaspalvelu@ulkoiluttaja.fi